Dålig uppdatering.. sry

Tjingeling! Förlåt för jag varit lite frånvarande.. om det nu är någon som läser det här xD haha.
Är med katta nu.Vi kollar på Horton!  Imorgon ska vi väg och handla sen ska vi fira nyår med lite folk :) kommer bli kul.
Nu ska vi göra något annat! ha det bra!

Pusssss på allaaaa! :*

första dagen på lovet!

tjoho!

dagen började med att åka till birsta med linnea, skulle köpa lite julklappar! men barnbedraget va så jävla segt så jag fick aldrig pengarna så jag fcik låna av fredrik. gick även med John och Markus. Köpte present till pappa och mamma, och till mig själv (A) haha.Måste till stan i veckan och köpa nå mer! ikv ska vi till Josse och ha en liten julafton för dom åker ju ner till småland typ imorgon? eller på måndag, vet inte exakt. Så det bli mysigt. Sen bli det hem och sovaaaaa! myyyyys! Nu ska jag fixa och trixa lite sen sticker vi till dom!

Pusssssss :*

Vill ha loooooooooov

Hej!

Skit tråkig dag på skolan idag, har inte haft en enda lektion, har tränat inför julshowen hela dagen. Så tråkigt! Men den kommer säkert bli bra, bli träning imorgon med..  har bakat nu, den är inne i ungnen ^^ pappa skulle ha, sofie kommer hit imorgon så ska vi ha en " liten julafton " eftersom hon åker till USA på torsdag och kommer hem om 3 veckor.
Nu ska jag kolla på tv och bara mysaaaaaa! Själv tyvärr...

Pussssssss :*

trött dag..

Hejsan!
Dagen började med skola som vanligt, jätte tråkigt. Fick veta att jag va godkänd i biologi och kemi! det kändes skönt!
Sedan åkte jag och katta till stan, hittade en jätte fin klänning på gina men det fanns inte min storlek, eller jo det fanns det men jag råkade hä sönder den (A) haha. Sen skulle vi åka med mamma hem så vi åkte hem te pappa, åt sen kom mamma och hämtade oss igen, åkte te birta. Köpte klänningen och en grå kofta till :) Det bli kläder till julshowen det!
Sedan åkte jag hem till mamma, sitter här nu! Ska snart börja plugga på spanskan ^^ sen ta det lugnt en liten stund!
Imorgon bli det skola, träning med orkestern hela jävla dagen, skit jobbigt... kommer säkert få en ny låt som vi ska plugga in innan torsdag, jippi! Nu ska jag äta lite knäck och plugga :D
Ha det bra!

Pusssssssss :*


Trött!

tjoho!

söndag idag, kom hem från stockholm igår, idol va jätte bra! Men trodde globen skulle vara större ^^ fick en puss av kevin :a nanana! Orkar inte skrva så mycket mer, ska sova nu. är så trött! jag orkar verkligen inte skola mer..

Puss

glaaaaaaaad

Mycket mycket glad idag, har köpt min system kamera <3 jag är jätte nöjd. den är super duper bra. Nu ska jag gå runt och fota, så det blev bara ett kort inlägg XD

Pusssssssssss :*


Spanska lektion!

Hola!
Sitter ¨på spanskan nu! slutar snart! sen ha vi dans på gympan :) ganska kul, sen massa lektioner. Men nu ska jag gå. det blev ett snabbt inlägg!

Pussssssssssssssssssss :*

Dålig dag!

Hej!

Ja överskriftet förklarar väl allt. ingen bra dag idag. Allt började igår, skulle beställa system kameran, men då hade dom höjt priset så jag inte hade råd! Sen på skolan gick allt bajs! Men jag kanske ska in till stan imorgon med pappa och kolla på kameran! Så det blir inte Canos EOS 450D, det bli Canos EOS 1000D. Dom är typ lika bra, bara att 450d har större skärm och någon annan inställning, så 1000d får duga :) Får väl se imorgon!:D
Snart kommer mamma och hämta mig, blir där ikv, bara ta det lugnt!  Sedan bli det skola imorgon, sista skoldagen för veckan, åker ju till stockholm på fredag :) Nu ska jag packa som jag kom på att jag inte ha gjort, opps (A)

Pusssss :*

Klarade matten!

Hej allihop!

Skola idag som vanligt! på is;en gjorde jag matten som jag låg på ig på. Som tur så klarade jag den :) Sendan efter skolan ringer det nån från expressen och säger att jag har vunnit en idol skiva och en idol bok? haha jag har inge minne av att jag ha tävlat om det :P Jaja det va ju kul iaf ^^ Och sedan blir det idol final på fredag men katta, syster och hennes kompis :) Mycket roligt.  Nu ska jag snart äta, sen blire att bara ta det lugnt i ikv :)


PUSSSS :*

Skaffat blogg!

Hejsan!

Nu har även jag skaffat blogg! :) Kommer väl lite snyggare design senare nån gång!
Idag vart det skola iaf, sen bussen hem. där satt sofie så hon följde med till pappa, åt där och sedan åkte vi hem till mamma! gjorde lite matte och nu har vi precis bakat pepparkakor :)  Bli matte igen, så jag inte få ig i betydet ^^ Sen blire av till pappa igen, sova sen skola igen. ååhh orka inte! vill ha lov nu!

PUSSSSSS! :*

RSS 2.0