Två frågor säkert fler undrar över

Johanna: Hej på dig! Roligt med kunder som läser ens blogg :) Och tack så mycket för att du gillar min blogg!
Det är såhär att jag inte jobbar på Coop längre. Anledningen till det är att jag inte trivs med personalen. Vi fick ny chef i mars och det kändes som att allt skulle bli bättre då med kunder och personal. Butiken blev mycket bättre, det kan jag hålla med om! Chefen gör ett riktigt bra jobb där. DOCK, glömde han bort det viktigaste, sammanhållningen bland personalen. Jag har inte trivts där sen jag kom hem från Turkiet i maj. Det kändes lixom som att ingen hade märkt att man var borta, och så ska det  helt enkelt inte vara. Just nu söker jag nytt jobb och hoppas jag kan hitta en butik som välkomnar sin personal och tar hand om dom helt enkelt :) Så om du har möjlighet, handla någon annanstans och gynna en bättre butik som förtjänar det! Kram på dig.
 
Isa: Jag bloggar inte pågrund av att jag har ingenting att blogga om. Inspirationen är på noll helt enkelt. Jag vet inte vad ni vill läsa och när jag väl bloggar om olika saker så kommenterar ni aldrig. Vilket är lite tråkigt då man inte vet om ni tycker de jag skriver är intressant eller bara skit.... Så ligger det till :) Men är ni intresserad av vad jag gör så finns jag på Instagram för er som har det. Emeliieblom heter jag där också. Kram!

Kommentarer
Postat av: Nicole

Hejhejhej! :) jag såg att du har ett par adidasbyxor, såkallade sundsvallbyxor, hehe. Jag undrar vilken storlek det är i dom och om du skulle kunna tänka dig sälja dom till mig? :D svara i min blogg! Kram

2012-09-28 @ 00:27:40
URL: http://monkeyseemonkeydo.devote.se
Postat av: Lina

Kul!

2012-09-30 @ 20:13:32
URL: http://linaohlsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0