Dags att krypa ner under täcket

Klockan börjar bli sovdags här och ännu en dag har passerat här i staterna. Jag måste bara säga att jag är så himla glad att jag vågade ta steget att boka resa hit och att verkligen utföra det helt själv. Även fast att jag kommer att bränna upp alla pengar jag har, vilket inte är så mycket bara lite pengar som jag hade kvar på sparkontot. Jag skiter i hur mycket den här resan kostar mig för jag trivs så otroligt jävla bra här. Jag älskar USA och har alltid gjort, jag måste ha levt här i mitt tidigare liv. Allt är lixom helt annorlunda här. Människorna är helt underbara och trevliga. Och självklart är det så himla skönt att få umgås med Tiffany även fast de kommer bli väldigt jobbigt att åka ifrån henne om tre veckor och återgå till min vardag lixom, jag önskar jag bara kunde ta med allt hemifrån så som familj osv hit till USA och leva mitt liv här. Jag hoppas att jag någongång kan ta mig hit och leva här, även fast de kanske inte gäller hela mitt liv men iallafall testa på det. De skulle verkligen vara en dream come true. Jag hoppas det kan bli möjligt för mig i framtiden för jag vill verkligen testa på något nytt och spännande än bara samma gamla vanliga hemma i Sundsvall och Sverige. Ja där kom det ett litet djupt inlägg haha! Men oroa dig inte mamma och pappa, jag kommer att komma hem! Men det kommer inte ta lång tid innan jag åker tillbaka ;) Amerika känns som hemma.
Med det här inlägget säger jag godnatt och återkommer mer imorgon om vad vi gör för spännande då. Ni borde även börja kommentera lite också, skit tråkigt att blogga utan respons förfan! 
Good night from America!

Kommentarer
Postat av: Tiffany

Gumman! Jag är så himla glad och stolt över dig också för att du vågade åka hit alldeles ensam, du som inte ens gillar att flyga!! Du är grym! Och Amerika kommer alltid finnas kvar för oss - och snart kommer jag hem igen så vi ska inte vara ledsna när du åker, vi kommer ha haft 3 grymma veckor här och i LA!! Love you <3

2013-03-13 @ 05:22:20
URL: http://tiffanysofie.se
Postat av: Anette Lind

Hej
tänkte att jag skulle gå in o kommentera men det tog ett tag innan jag hitta "knappen" ha ha

Va kul att du trivs! Självklart ska du söka som Aupair själv nu när du gått ur gymnasiet! Du får ju varmköra lite nu hos Tiffany och känna hur det kan vara. Alla familjer är ju inte likadana ska gudarna veta, men du måste ju prova!
Fina bilder du lagt ut, så härligt att se era leenden i solen. Nu lever Tiffany upp igen på nåt sätt. Lite annat när en svensk kompis kommer tror jag. Även om hon verkar ha en jättfin vän i Therese så känns nog det här annorlunda.
Ang. kosten är jag också glad för Tiffanys skull att de verkar äta nyttigt. Det var en av sakerna hon reagerade positivt över i denna familj när hon skulle välja. Som du sa även bra för dig! Får in en ny vana medans du är där kanske :) Hoppas nu att du får fortsatt fina dagar och att våren tar bort snön för er
Ha det så gott
kram
Anette

2013-03-13 @ 10:08:40
Postat av: Sofie

Tror visst att du glömde nämna dina syskon.. ;)

2013-03-13 @ 17:57:48
Postat av: Pappa

Tur du kommer hem en sväng ;-)

2013-03-13 @ 23:58:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0