Framme i USA

God morgon allihop, eller eftermiddag är de väl för er nu!
Jag har äntligen kommit fram till USA efter denna långa resa. Flygresan var lång men gick bra. Kunde dock inte sova nånting, vet inte om de var nerver som spökade eller att de vara var så att jag var rädd för att somna och inte veta om vi fortfarande är i luften hahah! Men allt som jag har oroat mig över gick så himla bra. De var inga problem alls att komma igenom tullen för att de skulle godkänna att jag får komma in i landet, hämtade väskan, checkade in den igen och sedan åka tåg till rätt terminal och därefter hitta rätt gate. Flyget från Chicago till Minneapolis tog en timme typ så de var skönt att de inte var längre än så. När jag hoppade av flyget så var jag så himla spänd och visste inte vart Tiffany skulle stå eller nånting. Men sen kommer jag ut där i långa gången mot där man hämtar väskorna, och där hör jag världens skrik : DÄR ÄR HON JUU!!! Och sen sprang vi mot varandra och kramade om varandra i typ hundra år och bara grät. Så himla underbar känsla asså! 
Jag deckade hemma hos Tiff vid 9 nångång, var heeelt död. Har sovit som en sten och inte vaknat under en sekund ens. Så trött var jag efter att ha varit vaken i över 24 timmar. 
Men helt klart värt allt för nu är jag äntligen framme i underbara USA och hos underbara Tiffany :D

Kommentarer
Postat av: Anette Lind

Härligt Emelie! Nu är du där äntligen! Hoppas dina 3 veckor blir fantastiska!
Bra att din flygresa gick bra. Kunde riktigt känna känslan när Tiffany vråla, där är hon! Då vet man att man är framme på rätt ställe :)
Hoppas nu att du står ut med familjelivet hos Tiffany, för det kan nog vara rätt tufft vissa dagar.
Kram
Anette
E

2013-03-10 @ 19:10:51
Postat av: Pappa

Jag tror dom får tre härliga veckor Anette :-)

2013-03-10 @ 19:29:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0