Vad ska jag göra i USA?

Nu tänkte jag ta och berätta, för er som inte redan vet det, vad jag ska göra i USA. Jo, jag ska hälsa på min fina fina vän Tiffany som jobbar där som Au Pair. Hon åkte i November och nu på lördag får vi äntligen ses igen :D
Jag kommer att vara borta i tre veckor och därför bestämde jag mig för att börja blogga igen så jag kan lägga ut bilder och skriva här vad jag har gjort varje dag! De två första veckorna så kommer vi vara hemma hos Tiffany och hon bor i Minneapolis som ligger i delstaten Minnesota. Sedan den sista veckan har Tiffany tagit semester och då flyger hon och jag till soliga Los Angeles och blir där i fem dagar. Hur underbart låter inte det?
 
Så imorgon börjar min långa resa mot staterna. 00:20 går min buss från Sundsvall och jag är framme på Arlanda 05:00. Efter att jag har checkat in min väska och växlat lite pengar så ska jag äta frukost i min ensamhet och sedan 10:15 så går flyget. Då åker jag först till Chicago och därefter tar jag inrikes flyget mot Minneapolis. Så det kommer bli en otroligt lång dag.. Flyget till Chicago skulle ta ungefär 9-10 timmar, i väntan på nästa flyg så ska jag sitta på flygplatsen där i 2 och en halv timme tills sista flyget går. Som tur är tog de bara en och en halv timme från Chicago till Minneapolis så det var inte så farligt. Och juste, jag åker heeelt själv! 
 
Jag kommer ha tillgång till internet mestadels i USA så jag kommer kunna blogga  ganska mycket. Vi har även internet på hotellet i Los Angeles så det blir inga problem där heller. Så här kan ni följa min resa till USA om ni känner för det och ni kommer få se massa bilder på saker och ting och läsa om vad jag gör. 
Jag skriver mer imorgon när resan börjar :) 

Kommentarer
Postat av: Pappa

Jogga lite på Venice Beach som dom cooola människorna också ;-)
Nästa år tar vi Florida och Miami !

Svar: Ja de ser jag framemot :D
Emelie Blom

2013-03-08 @ 09:26:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0