Babysteps

Jag vill väl inte direkt påstå att det går såhär super bra med min hälsoförändring, vill väl mer kalla de babysteps. Tar dagen som den kommer och försöker ändra lite små saker. Idag var jag ute och gick med pappa runt där jag bor, blev en ganska bra rutt. Så jag försöker och röra mig iallafall.
Angående maten så är jag och mamma inne lite på att börja med 5:2 dieten, iallafall kanske 1-2 månader så man får en start i viktnedgången och det händer lite också. Dieter är ju aldrig något man kan äta under en längre tid men funkar absolut för att få lite hjälp på traven. Någon som vet av nått om denna diet? Mamma beställde boken och det verkar vara goda recept, små portioner så man kommer troligtvis vara dö hungrig första veckorna innan kroppen vänjer sig. Annars tycker jag att den låter ganska bra. Jag har testar LCHF men tycker de är alldeles för mycket fett i maten för min del, GI har jag testar med och den är väldigt bra, kan tänka mig att gå över till den efter att ätit 5:2 ett tag :) 
Om ni har åsikter så dela gärna med er.
Annars så är jag på g till ett hälsosammare liv, de tar lite tid bara!!
 

Kommentarer
Postat av: anonym

Det låter som att du kämpat hela livet med din vikt och testat flera olika dieter.Jag tror inte på dieter,att äta rätt och träna är något som håller i längden.Dieter är ofta "over the top" så att säga,dom är sällan realistiska och du har testat ett par och det har inte funkat.Att träna 3-4 gånger i veckan och äta rätt kommer funka,det handlar om att hålla fast vid det och det är bara upp till dig.Bestäm dig för vad du ska göra och slutför det!Lycka till!

Svar: Jo det har jag mer eller mindre. Dieter har självklart funkat men de är inget man kan äta resten av livet. De är en bra grej om man vill få en liten knuff i viktnedgången så man ser resultat och blir peppad, sen är de självklart som du säger! Vanlig mat i måttliga mängder och träning, svårare än så är de egentligen inte :) Tack så mycket! Jag kämpar på.
Emelie Blom

2013-10-24 @ 12:11:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0