Träningsuppehåll

Hello! Som ni kanske har märkt så har jag inte bloggat något och det beror på att jag besökte en sjukgymnast angående mina fötter och han gav mig nått slags träningsförbud, iallafall där jag måste belasta fötterna mycket vilket är typ det viktigaste sakerna jag måste göra för att gå ner i vikt, så de sög ju! Jag tänkte faktiskt skita i vad han sa idag och åka in till gymmet ändå men mina fötter har varit uppsvälld hela dagen och det gör så jääävla ont. Jag ber till gudarna att fötterna mår bättre på söndag för då måste jag träna. Imorgon lördag fyller mina syskon 25 år och det kommer vara en massa kakor och tårta där som jag inte kan eller vill hålla mig ifrån. Såååå jag kommer princip gå upp de kilon jag lyckats gå ner men men. What to do. Man kan inte sluta leva!  
Här hade ni iallafall en update, återkommer igen regelbundet när jag får in träningsrutinerna igen. 

Dagens middag

Snodde ihop en middag av alla slattar vi hade hemma, så det blev en kycklinggryta med ingefära, purjolök, mango chutney, tärnat äpple, saft av en apelsin och fruktköttet. Kryddat lite med tabasco, vitpeppar och chilikrydda. Hur gott som helst blev det. Man kände verkligen varenda krydda och smak, sällan man lyckas med det. 
Skippade även idag att ha pasta till, ersatt de med tomat istället. Tror jag ska börja med det på riktigt, känner egentligen inte att det behövs. dessutom går man ner i vikt fortare med mindre kolhydrater :) 
Dagens träning 11/2

Kände av träningsvärken från igår så jag tänkte att det kan ju inte skada att träna lite mer hehe. Hade bättre energi idag så orkade mer än igår :) härligt! På bilden skrev jag dessutom fel datum, vad fick jag den 3de ifrån? Tiden går fort när man har roligt.
Dagens träning

Hade inte så jätte mycket energi idag men jag mig till gymmet och gjorde detta! Ägg & bacon, nyttigt?

Till frukost eller lunch beroende på när jag kliver upp så brukar jag steka ungefär 50g bacon och två ihopvisspade ägg med lite mjölk i. Ingen aning om det är nyttigt eller ej men jag känner att jag faktiskt blir mätt på det? Är det någon som vet? Man kan ju alltid hoppas på att det är nyttigt när det faktiskt är något jag gillar ;) 
Mysig bild!Less på att vara fet och äcklig

Alltså behöver jag ens säga mer? Mitt tålamod är känt för att inte existera och jag orkar inte vänta på hur jävla lång tid det här kommer ta. Vill ha tillbaka min gamla kropp på mina ynka 65 kg NU och vara jävligt nöjd med dom. Nå himla avundsjuk på er som har en slank kropp, kan äta vad fan ni vill och inte gå upp ett gram. Seriöst, inser ni hur lycklig ni är? Om jag kollar på en bulle går jag upp 4 kg och det är inte ens att överdriva. Hatar denna satans jävla kropp. Hade kunnat oftrat allt för att byta. 
Tack för mig var tvungen att skriva av mig.

Mindre bra träning

I fredags gick träningen sååå bra, idag mindre bra. Alltså mina satans fötter har jag haft problem med i ett halvår nu. De sväller upp så jag bokstavligttalat blir runt om fötterna och de gör såå ont att gå när de blir så. Såklart skulle fötterna svälla upp idag på gymmet vilket gjorde att jag inte kunde gå på bandet alls, jag var så peppad på att gå/jobba men icke. Fick ta maskiner och träna kroppen istället men det är verkligen konditionen jag behöver. Åh less. Någon som vet varför det blir sådär med fötterna eller någon som varit med om samma sak? 
De enda jag får upp på internet uppsvällda fötter för gravid, missbrukare och njurproblem. Kände mig inte träffad nånstans där. 
Aja hoppas på att morgonens träning går bättre! 

RSS 2.0