Träningsuppehåll

Hello! Som ni kanske har märkt så har jag inte bloggat något och det beror på att jag besökte en sjukgymnast angående mina fötter och han gav mig nått slags träningsförbud, iallafall där jag måste belasta fötterna mycket vilket är typ det viktigaste sakerna jag måste göra för att gå ner i vikt, så de sög ju! Jag tänkte faktiskt skita i vad han sa idag och åka in till gymmet ändå men mina fötter har varit uppsvälld hela dagen och det gör så jääävla ont. Jag ber till gudarna att fötterna mår bättre på söndag för då måste jag träna. Imorgon lördag fyller mina syskon 25 år och det kommer vara en massa kakor och tårta där som jag inte kan eller vill hålla mig ifrån. Såååå jag kommer princip gå upp de kilon jag lyckats gå ner men men. What to do. Man kan inte sluta leva!  
Här hade ni iallafall en update, återkommer igen regelbundet när jag får in träningsrutinerna igen. 

Kommentarer
Postat av: Molly

Men tack Emelieee!! Jaså? Vad ska du göra här? :D

2014-03-05 @ 22:17:18
URL: http://mollyjansson.blogg.se
Postat av: Anonym

Man kan inte sluta leva? Fast det är ju precis det man kan, du skrev ju själv att det är ett utdraget självmord att väga 95 kilo. Är det verkligen värt det för att äta några jävla kakor?

Skärp till dig nu och bestäm dig för att gå ner i vikt, det är dom där kakorna som tagit dig dit du är idag.

Lycka till

Svar: Jag tänker inte sluta leva för att gå ner i vikt. Jag har en kärlek till mat och bakverk och det har jag alltid haft, det har bara gått lite över styr. Jag tänker fortsätta äta gott fast sällan och lite mängd men jag skulle aldrig någonsin sluta vara jag bara för att gå ner i vikt. Alla prioriterar olika och jag känner att det är helt patetiskt. Jag tränar hellre hårdare på gymmet så jag kan få äta den där kakan än att leva på sallad.
Emelie Blom

2014-03-19 @ 09:23:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0