Nytt år och nya möjligheter

Mitt 2013 skulle bli de bästa året någonsin bestämde jag mig för, de fanns så mycket att de fram emot! Men tyvärr hände det massa saker som gjorde att de blev ett år jag bara vill glömma iprincip. De blev ett år bestående av övervikt, depression och miste min fina mormor alldeles för fort.
Även fast alla negatriva grejer alltid fanns med mig så fanns de himla fina stunder.  Året började ju med en USA resa på tre veckor med min fina vän, mösspåtagning, bal, student, Turkiet med familjen, jobb i mängder och Cypern med en annan fin vän.
 
2014 ska jag verkligen få till ett år att minnas! Jag ska redan imorgon åka och kolla på olika gym i stan och vilka som har bästa priser, så träningen och kosten ska verkligen bli skärpning med! 
I mars åker jag till USA igen vilket jag längtar otroligt mycket till! Jag vill även hinna med en London weekend, sugen nån? 
Sedan ska jag fan i mig våga att flytta till USA och jobba som au pair! Det är bestämt. Jag ska även fast jag kanske måste släpa mig själv till flygplatsen. 
 
Men en innan jag kan åka någonstans och starta ett nytt liv så måste jag få ordning på mig själv. Så jag har 35 kg att träna bort, jag har ett självförtroende att träna upp och lära mig att gilla mig själv. 
De kommer inte bli enkelt och jag kommer vara nära att ge upp men jag ska klara det. Punkt.
 
När jag kommer in i träningen lovar jag att blogga mer här om de är någon som är intresserad av min resa :) om inte så skriver jag för mig själv så jag har något att kolla tillbaka till.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0