Stort steg

Förra veckan tog jag ut (den del) av min tumme ur röven och köpte mig ett gymkort på 6 månader. Även fast det sved i plånbocken då jag inte har något riktigt jobb nu, så känner jag en himla lättnad. Men det kommer inte bli någon dans på rosor precis. Idag är det måndag, 13 dagsafton och jag är strax påväg in till stan för mitt första gympass på 1 år ungefär. Kommer tyå halvt gråta när jag inser att jag inte orkar lika mycket som förut men antar att det bara är att skruva på musiken på högre volym och bara köra. Jag måste klara det här nu!
Jag har tagit en bild på min kropp nu och ärligt talat vill jag spy rakt ut för det är så äckligt. Men jag vill ha den kvar för jag vill kunna se tillbaka hur jag har torterat mig själv och låtit mig själv gå såhär långt.
I nuläget känns de inte som att jag kommer lägga ut den här för det finns så mycket människor som inte tänker efter när dom kommenterar, och det räcker bara med ett dåligt ord i 50 meningar så kraschar jag totalt. Jag behöver positiva kommentarer som får mig att vela fortsätta. Men men, vi får se hur det blir med det!
Nej nu hurrni ska jag dra in stan, wish me luck! :) 

Kommentarer
Postat av: Molly

Lycka till Emelie! Jag tror på dig :) I början tror jag du kommer rasa i vikt! Kämpa på!

Svar: Tack molly :) de värmer! Absolut, de kommer gå fort de första kilona att gå ner, de är ändå 35 kg som ska bort! Första 10 kg tror jag kommer gå undan den kommer man fastna lite men då får man bara lägga om kosten :)
Emelie Blom

2014-01-06 @ 16:17:49
URL: http://mollyjansson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0