Be right back ---> USA

Hallå där!
Tänkte bara skriva ett litet inlägg, jag åker till Arlanda inatt och imorgon går flyget till USA. Vad är inte bättre när man försöker gå ner i vikt än att besöka landet som är uppbygt utav fett? Haha perfekt! 
Nä men jag ska verkligen försöka hålla någolunda nyttig kost där borta. När jag kommer hem blir det strikt med träning och kostschema! 
Nu vet ni vart jag håller hus, vill ni följa mig på min resa genom västkusten så följ mig på instagram; emeliieblom heter jag även där, med två i:n. 
Hörs igen i april :) 
Vi ses snart igen, Hollywood! 

Kvällens träning

Ikväll åkte jag in på gymmet till 19:30 och körde Crosstrainer medan jag såg på top Model Sverige. Jag har börjar insett att det går jävligt mycket fortare att kolla på tv och särskilt något man tycker är roligt medan man tränar. Så jag har börjat med det nu att åka in till den tiden och får samtidigt se avsnittet medan jag köttar på! Trodde aldrig till en början att jag skulle orka 30 min på crosstrainern men det gjorde jag lätt som en plätt när jag såg på något bra. Förut har jag bara lyssnat på musik och då blir jag lätt uttråkad och "orkar" bara15 min. Nä man orkar verkligen mer än vad man tror :) känner mig jätte bra faktiskt! Min helg

Heej! Och vad kul det är att så många har hittat hit. Jag hoppas ni stannar också :)
Denna helg har varit både bra och dålig när det kommer till att vara nyttig. Maten har jag väl inte direkt hållit så bra, jag gillar att äta god mat på helgerna.. Typ hemmagjord pizza i fredags, potatisgrattäng lördags och typ rester idag. + godis till mello. MEN däremot så var jag ute och gick igår. Det började lite ironiskt med att jag gick bort på affärn typ 4 min härifrån och köpte godis till kvällen, men påväg hem kände jag att det var så härligt väder ute, sjukt varmt och strålande sol. Så jag slängde in godiset i kylskåpet och bytte om till träningskläder och gick ut och gick typ en 3km. Jag tänkte först ta den korta vägen runt mitt område då jag intalade mig själv att jag inte kommer orka gå upp för den där branta backen, men jag puttade bort djävulen på axeln och gick med raska steg upp för den otroligt jobbiga backen och klarade av! Anfådd ja, men jag klarade det! Det är de viktigaste. 
Sen idag hade jag lite smått ångest över hur mycket jag ätit i helgen så efter en fika på stan med en gammal vänn så drog vi till gymmet en timme. Så nu känner jag mig riktigt lyckad ändå! Vågen imorgon kommer garanterat visa över 90 kg igen men men, bara kämpa vidare!! Inget är omöjligt och ingen ångrar en promenad eller träning. Känns sjukt jobbigt att göra det men efteråt känner man sig lyckad och glad att man faktiskt orkade sig igenom det. Japp jag är ganska glad! Nu ska jag äta upp de lilla godiset som finns kvar i påsen hihii. 

Bra start på dagen

Vägde mig imorse och hade inte så stora förväntningar, men jag är officiellt under 90 kg kära läsare. YEEEY!!! 
Nu gäller det att hålla det här också under helgen och alla dess frestelser..

Första träningen på flera veckor

Helloooo!
Ikväll hasade jag mig upp ur soffan och åkte och gymmande, gud så skönt!! Jag har inte tränat på flera veckor då först mina fötter är ett elände och sväller upp ibland och gör att jag inte kan gå på bandet vilket är det som är viktigast för mig på gymmet, måste ju träna kondition främst. Sen har jag hamnat i en liten lat-period. Börjar äte lite onyttigt igen, förra helgen beställde jag hem biteline pizza, åååh gott det var men fy vad äcklig man känner sig efteråt. Semlor har jag ätit också denna vecka. Usch jag måste verkligen försöka komma ihåg känslan och hur jag mår efter jag ätit något onyttigt = uppsvälld, äckligt mätt, ont i magen, mår illa osv. Måste kämpa vidare! 
Men trots mina fusk så har jag faktiskt gått ner? Hur fan gick det till utan träning? Vågen visar nu 90 kg!! Alltså gått ner 5 kg, hur bra är inte det på iallafall 2 månader? Man vill ju inte gå ner i vikt för snabbt, då hinner inte skinnet att dra ihop sig och då får man hängmage. Men sjukt glad jag blev iallafall när jag såg det. Snart är jag under 90!! Det var sjukt länge sen. Kämpa Emelie KÄMPA!! Du klarar det här, blicka framåt!! 
Japp, jag är stolt över mig själv även fast jag fuskat och inte hållit i kost och träning som jag borde gjort, men hallå jag är bara mänsklig. Det är lätt att falla tillbaka. Glöm inte de ni som kämpar med samma resa som jag!

RSS 2.0