Första träningen på flera veckor

Helloooo!
Ikväll hasade jag mig upp ur soffan och åkte och gymmande, gud så skönt!! Jag har inte tränat på flera veckor då först mina fötter är ett elände och sväller upp ibland och gör att jag inte kan gå på bandet vilket är det som är viktigast för mig på gymmet, måste ju träna kondition främst. Sen har jag hamnat i en liten lat-period. Börjar äte lite onyttigt igen, förra helgen beställde jag hem biteline pizza, åååh gott det var men fy vad äcklig man känner sig efteråt. Semlor har jag ätit också denna vecka. Usch jag måste verkligen försöka komma ihåg känslan och hur jag mår efter jag ätit något onyttigt = uppsvälld, äckligt mätt, ont i magen, mår illa osv. Måste kämpa vidare! 
Men trots mina fusk så har jag faktiskt gått ner? Hur fan gick det till utan träning? Vågen visar nu 90 kg!! Alltså gått ner 5 kg, hur bra är inte det på iallafall 2 månader? Man vill ju inte gå ner i vikt för snabbt, då hinner inte skinnet att dra ihop sig och då får man hängmage. Men sjukt glad jag blev iallafall när jag såg det. Snart är jag under 90!! Det var sjukt länge sen. Kämpa Emelie KÄMPA!! Du klarar det här, blicka framåt!! 
Japp, jag är stolt över mig själv även fast jag fuskat och inte hållit i kost och träning som jag borde gjort, men hallå jag är bara mänsklig. Det är lätt att falla tillbaka. Glöm inte de ni som kämpar med samma resa som jag!

Kommentarer
Postat av: Lina Sjödin

Duktig du är, kämpa på! :)

Svar: Tack!! Jag ska göra mitt bästa :)
Emelie Blom

2014-03-07 @ 12:18:56
Postat av: Jessica

Skönt att kunna läsa att fler har samma problem som en själv, fortsätt kämpa och uppdatera gärna hur det går för dig så har du kvar mig som läsare!
Angående fötterna som sväller upp, är löpbandet det bästa då du tränar kondition? Promenader ute är väl bättre för alla leder i kroppen. Hoppas det blir bättre iaf och kämpa på! :)

Svar: Men detsamma!! Verkligen skönt att någon förstår. Jag brukar köra löpband mest då jag vill klara av att jogga men nu har jag kört Crosstrainer då man inte belastar fötterna lika mycket och det gick riktigt bra! Självklart är promenader ute kanske bäst då man får frisk luft också, ärligt talat är jag ingen utomhus människa nu när det är vinter och kallt så jag vill helst isolera mig. Men nu i vår då all snö är borta kommer jag börja gå mer ute :)
Emelie Blom

2014-03-07 @ 22:20:06
URL: http://jessicaapersson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0